Atomos heeft gehoor gegeven aan hun eindgebruikers op de vraag naar een grotere HDMI monitor. Maak kennis met de Shinobi 7!

De geroemde draadloze clip-on microfoon van RØDE krijgt er een grote broer bij. De Wireless GO II is een super compact en divers draadloos microfoon systeem met een tweekanaals ontvanger en twee zenders

Het team van Mafico breidt zich verder uit en zo ook het Management team! We zijn verheugd om jullie mede te delen dat per 1 januari 2021 naast CEO David van Duijn en COO Maarten London, Peter Post is toegetreden tot het Management Team als Chief Commercial Officer.

 Mafico breidt gitaaraanbod uit met het Amerikaanse Larrivée. Een ambachtelijk merk wat op de wensenlijst van menig gitaarliefhebber staat.

Bassisten opgelet! MarkBass organiseert een wereldwijde online Bass Battle voor de thuiszittende muzikant. In de maanden november en december wordt er iedere woensdag om 18.30u een duel georganiseerd dat middels livestream wordt uitgezonden op de facebook pagina van MarkBass.

Speciaal voor gitaarbouwers en reparateurs hadden we natuurlijk al een mooi aanbod met Music Nomad. We gaan nu nog een stapje verder door het merk GluBoost aan te vullen aan ons assortiment. Volgens menig luthier de beste kwaliteit lijm die er te vinden is.