Nieuwe RØDE producten

Het Australische RØDE Microphones heeft op de NAMM 2015 een aantal zeer interessante producten gelanceerd. Het is de grootste lancering van nieuwe producten in de geschiedenis van het bedrijf.

 

ntr shot

Røde introduceert met de NTR de eerste Ribbon microfoon. Wanneer je de RØDE NTR ziet, weet je gelijk dat je iets speciaals in handen hebt. Elk element van de NTR, van de transformator tot en met het Ribbon element, zijn ontworpen en gefabriceerd bij RØDE in Sydney, Australië.

Voor meer informatie: http://www.rodemic.com/ntr

Dit alles met het doel om de beste ribbon microfoon in de markt te maken. De NTR is zelfs in staat om hoge frequenties accuraat en in detail weer te geven. Iets wat bij andere ribbon microfoons niet mogelijk is. Dit alle zorgt ervoor dat je met deze microfoon geluidsbronnen kunt opnemen, waarbij je normaal gesproken een microfoon nodig hebt met een gevoeliger microfoon element.

Met de NTG4 & NTG4+ heeft RØDE twee interessante modellen aan de succesvolle NTG shotgun microfoon serie toegevoegd. Deze modellen hebben beiden, een door RØDE nieuw ontworpen, condensator capsule, die zorgt voor een hogere gevoeligheid en rijk en smooth karakter. Aan boord zit zowel een high-pass filter, -10dB pad en high frequency boost. Het verschil tussen de microfoons zit hem in de voeding. De NTG4+ heeft een ingebouwde batterij, die 150 uur mee gaat na een oplaadtijd van slechts 2 uur. Deze batterij kan opgeladen worden via de meegeleverde MicroUSB kabel.

ntg4shot

Voor meer informatie: http://www.rodemic.com/ntg4

{youtube}v=6A_AO0n0KRE{/youtube}