GluBoost toegevoegd aan dealer portal!

Speciaal voor gitaarbouwers en reparateurs hadden we natuurlijk al een mooi aanbod met Music Nomad. We gaan nu nog een stapje verder door het merk GluBoost aan te vullen aan ons assortiment. Volgens menig luthier de beste kwaliteit lijm die er te vinden is.

 

GluBoost produceert producten die speciaal zijn ontworpen voor de industrie van gitaarbouwers en gitaarreparateurs. De productlijn bestaat onder meer uit het vlaggenschip product van het bedrijf: GluBoost Glue Dry , de GluBoost Fill 'n Finish Pro Formula, MasterGlu Thin en de MasterGlu Ultra Thin. 

De productlijn bestaat uit een CA lijm in twee viscositeiten, evenals het lakreparatiemiddel - de Fill 'n Finish te verkrijgen is in twee varianten. Beide producten moeten geactiveerd worden met behulp van de GluBoost accelerator en zijn met behulp van de Master Tone serie op kleur te maken. 

Kenmerkend aan de producten van GluBoost is dat deze producten helder zijn en geen luchtbelletjes achterlaten. De Fill 'n Finish laat geen witte uitslag achter, wat resulteert in een super strakke afwerking. De producten blijven transparant en zijn dus ook op kleur te brengen met kleurmodules van GluBoost. Naast de master Glu ontwikkelde GluBoost de Glu Dry, een activator voor het uitharden van zowel de master Glu als de Fill 'n Finish, hierdoor hebben de GluBoost producten geen droogtijd.