Markbass organiseert muzikale wedstrijd voor bassisten Mark Duel

Bassisten opgelet! MarkBass organiseert een wereldwijde online Bass Battle voor de thuiszittende muzikant. In de maanden november en december wordt er iedere woensdag om 18.30u een duel georganiseerd dat middels livestream wordt uitgezonden op de facebook pagina van MarkBass.

 Kandidaten krijgen 90 seconden de tijd om te laten zien wat ze in huis hebben. Dat kan een bassolo zijn, meespelen met een backing track, waar jij je goed bij voelt. Kijkers bepalen vervolgens wie de winnaar van de battle is door te stemmen. De weekwinnaar ontvangt in ieder geval een gratis Markbass snaren set en kwalificeert zich voor de finale. De uiteindelijke winnaar van alle battles wint een Mark Vintage Pre. 

Het enige wat je nodig hebt voor deze wedstrijd is een smartphone of camera, mixer, audio interface en een snelle en stabiele internetverbinding. 

Om mee te kunnen doen dien je jezelf vóór 31 oktober 2020 aan te melden door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Gebruik in de onderwerpregel MARK DUEL. 

Kijk voor alle spelregels en updates rondom Mark Duel op de website van Markbass: http://www.markbass.it/news-detail/mark-duel/