Nieuwe Chief Commercial Officer Peter Post

Het team van Mafico breidt zich verder uit en zo ook het Management team! We zijn verheugd om jullie mede te delen dat per 1 januari 2021 naast CEO David van Duijn en COO Maarten London, Peter Post is toegetreden tot het Management Team als Chief Commercial Officer.

Peter heeft zich in de afgelopen 5 jaar bewezen in de functies van Sales Video-retail en Key Account Manager en hiermee een belangrijke rol gespeeld in de groei van Mafico. Peter is een teamspeler en zeer gemotiveerd om in de rol van CCO de marketing en sales op zich te gaan nemen en zijn team te gaan aansturen.

David is erg blij dat Peter is aangesteld als CCO en daarmee is toegetreden tot het Management Team: “In een groeiend bedrijf is er meer en meer behoefte aan de juiste ervaring en expertise en aan de juiste aansturing per divisie. Peter heeft de afgelopen jaren bewezen hier de perfecte kandidaat voor te zijn: hij bezit zowel de kennis als ervaring op het sales- en op het marketingvlak binnen onze branche. Met Peter als CCO kunnen wij de marketing- en salesstrategie nog beter vormen en exploiteren. Het is de juiste collega op de juiste plek.”