Nieuw van RØDE: Tripod 2 en Thread Adaptor

RØDE heeft er twee gloednieuwe accessoires bij die het leven van filmmakers, sound engineers en fotografen een stuk gemakkelijker gaan maken.

De Tripod 2 en Thread Adaptor zijn handige accessoires die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. De Tripod 2 is een stevige drie-positie tripod om microfoons, camera's en accessoires op te kunnen bevestigen. Ingeklapt is de tripod ook zeer geschikt om als handheld te gebruiken. Een ideale ondersteuning voor bijvoorbeeld de VideoMic NTG bij gebruik in combinatie met een laptop of computer, maar ook voor het bevestigen van een lampje tijdens een digitale meeting. Dit product komt met een 1/4" schroefdraad om camera's en camera accessoires op te kunnen bevestigen, maar heeft ook een 1/4" naar 3/8" adapter voor gebruik met microfoons. Daarbij heeft de tripod zes 1/4" female connecties, om overige accessoires aan te kunnen bevestigen.

 

Key Features Tripod 2:  

·        Perfect voor bevestigen van cameras, microfoons en accessoires 

·        Drie-positie voor zowel handheld als statisch gebruik  

·        Ball-head tripod voor de juiste positionering 

·        Rubberen pads onder elke poot voor extra stabiliteit op tafel 

 

De Thread Adaptor van RØDE is een universele adapter kit om diverse producten te kunnen bevestigen aan ieder type microfoon statief, boompole, tripod of studio arm. De Thread Adaptor bestaat uit 1/4, 3/8 en een 5/8 inch adaptor in een uniek geintegreerde set met een karabijnhaak. Deze accessoire is een must-have voor sound engineers, filmmakers en fotografen. 

Key Features van de Thread Adaptor:
 

·         1/4, 3/8, en 5/8-inch adapters in a een uniek geïntegreerde set

·        Karabijnhaak voor bevestiging aan cameratas of kleding 

·         Ook geschikt om adapters en baseplates losser of strakker te kunnen draaien

·         Gemaakt van duurzaam roestvrijstaal en messing met een premium afwerking