Uitbreiding Hi-Fi segment met overname Audio-Ingang door Mafico B.V.

Overname Audio-Ingang door Mafico B.V.

Met ingang van 14 oktober heeft Mafico de distributie van de HiFi-merken van Audio Ingang overgenomen, hieronder vallen Bergmann Audio, Charisma Audio, DS Audio, Lindemann Audio, MK Sound en Harbeth.

Olaf Oosterlee blijft werkzaam als vertegenwoordiger bij Mafico en neemt, samen met Hein van der Klaauw, naast de merken van Audio Ingang ook de vertegenwoordiging waar van de merken die Mafico reeds distribueert, waaronder Bryston en Ayon Audio.

Olaf zelf is enorm verheugd met de overname door Mafico: "De kwaliteitsmerken en dealers zijn door de overname gewaarborgd voor een mooie, nieuwe toekomst waarin nog veel staat te gebeuren; Mafico staat immers al jaar en dag garant voor de zakelijke markt en zo nu ook voor de consumentenelektronica-markt. Het is dus alleen een mooie sprong voorwaarts voor mijzelf als persoon, maar ook voor Audio Ingang." 

Naast Olaf Oosterlee blijft Jan Verlegh aan boord als consultant van het high-end speakermerk Harbeth vanwege zijn jarenlange ervaring met en expertise van Harbeth.

Met de toevoeging van bovengenoemde HiFi-merken breidt Mafico zich verder uit op de HiFi-markt en zet Mafico koers om naast de foto/video- en MI-markt een belangrijker aandeel te verwerven op de HiFi-markt.

David van Duijn (CEO Mafico) zelf is ook verheugd met de overname: “De overname van Audio Ingang markeert een hernieuwde focus voor ons als importeur en distributeur. We zijn natuurlijk al actief op de HiFi-markt, maar met deze overname en toevoeging van het merkenpakket van Audio Ingang voorzien we nog meer in de behoefte van de consument. Dit sluit uitstekend aan bij onze missie om ons aandeel te vergroten in de HiFi-markt.”

Wilt u meer informatie ontvangen over deze Mafico HiFi-merken? Neem dan contact op met onze vertegenwoordigers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.